web analytics

Disclaimer
De webmaster(s) van meetingpoint.nl zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de discussies die op deze site gevoerd worden. Noch voor de gevolgen van contacten of transacties die eventueel via deze site tot stand komen. Ook medische- en/of produktadviezen van andere bezoekers van de site die opgevolgd worden zijn volledig voor eigen risico. Voor de juistheid van de vermelde linkjes en advertenties kunnen wij niet instaan. 

Hou het netjes 
Wij doen ons best deze site goed te onderhouden en willen graag dat het netjes blijft, dus grof taalgebruik, opruiende of discriminerende taal, schelden of uitsluitend hoofdletters gebruiken willen we niet op de site. Deze site gaat over running en running-gerelateerde zaken. We behouden ons dan ook te allen tijde het recht voor om zonder bericht of opgave van redenen topics en/of reacties te verwijderen.

Hou het positief
Beetje mopperen kan opluchten maar als je steeds op een vervelende / negatieve / aanstoot gevende manier reageert worden de posts verwijderd.

Reclame
Wil je reclame maken voor je site, stuur dan een linksuggestie, dan plaatsen wij hem eventueel bij de links. Het is niet de bedoeling om in het naam- of emailveld een complete link of naam met beroep en website te vermelden. Die posts worden weggehaald.
Heb je een product of winkel waar je reclame voor wilt maken stuur dan ook een mailtje naar runnersmeetingpoint4u at gmail.com met je voorstel.

Vragen?
Vragen en/of opmerkingen kunnen via de rubriek ‘over deze site’ gesteld worden.

Posts die onder de nic WM geplaatst worden, worden verwijderd en je kunt geblokkeerd worden. 

Berichten plaatsen
Heb je een bericht geplaatst, dan kun je hem zelf bijwerken mits je een juist email adres hebt opgegeven. Als je wat verwijderd wil hebben stuur dan een mailtje naar runnersmeetingpoint4u at gmail.com met de gegevens.

Cookies
Voor statistiche doeleinden, en dan alleen voor ons zelf maken we gebruik van cookies. Door deze site te gebruiken gaan wij er van uit dat je daarvan op de hoogte bent en dat ook prima vindt.