web analytics
shin splints (sprin...
 
Meldingen
Alles wissen

shin splints (springschenen)

Pagina 1 / 50

Berichten: 0
Topic starter
Deelgenomen: 10 maanden geleden

Ik heb nu last van shin splints en durf het nu niet aan om te gaan lopen. Ik zit nu te twijfelen of absolute rust, zodat ik zelfs niets voel tijdens mijn dagelijks werk, want dat is nu een beetje. Of rustig blijven wandelen en dribbellen en een beetje aankijken hoe zwaar ik het kan belasten. En eventueel ijs erop nadat ik terug kom. Andere schoenen enzo is al aan gedacht enzo, Heb er zelfs last van met fietsen e.d. Nog niet erg pijnlijk maar hij is er volgens mij wel de blessure. Heeft iemand suggesties wat ik het beste kan doen. Rust of dat actief Herstel Ik ben geduldig, maar ik heb eind mei een NK waar ik moet staan dus!!
Henri

248 reacties
Berichten: 0
Topic starter
Deelgenomen: 10 maanden geleden

Als je serieus mee gaat doen aan het NK train je natuurlijk op redelijk niveau. Zelfs bij de club waar ik loop is er voor iedereen af en toe een masseur/fysio aanwezig als je ergens last van hebt. Degenen die ook voor NK trainen bij ons hebben hun eigen fysio/massagepersonen en natuurlijk verschillende trainers. Wil je nu echt serieus gaan zeggen dat je via dit forum naar antwoorden zoekt terwijl je waarschijnlijk verschillende mensen in je vereniging hebt die je kunnen adviseren en helpen? Dus dan stap je toch naar je trainer(s) of fysio mensen met je vragen?
Ben

Beantwoorden
Berichten: 0
 Anonymous
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ben, niet te veel in hokjes denken en daaraan conclusies trekken.
Ik ben al bij meerdere fysio mensen geweest, had ik volgens mij al vermeld alleen ik vroeg of alleen of er iemand ervaring had met:rust in verhouding met actief herstel.
Als ik gewoon stop en drie maanden niet ga lopen is de blessure waarschijnlijk over. Maar dat is geen optie, voor mij.
Ik ben gewoon mijn blessure gewoon beu! En wil daarvan af. Heb aan de wetenschap nu vraagteken gehangen en mischien kan er via deze manier me iemand helpen.
Ik merk nu, dat ik op deze site me contineu moet verdedigen of van alles verantwoorden. Moeten we daar eens niet mee ophouden, mannen

Beantwoorden
Berichten: 0
Topic starter
Deelgenomen: 10 maanden geleden

Henri, ik ben de laatste die mensen in hokjes wil duwen, maar vond e.e.a. gewoon twijfelachtig, dat mag ik dan toch wel vermelden? Je moet gewoon posten op de site wat je zelf wilt, maar het is op een discussieforum niet zo vreemd dat je dan af en toe kritisch commentaar krijgt, ik hoop dat je in elk geval van je shin splints afkomt. Succes ermee!
Ben

Beantwoorden
Berichten: 0
Topic starter
Deelgenomen: 10 maanden geleden

Henri, zelf richt ik mijn aandacht tegen de tijd dat ik wat ga voelen wat meer op het trainen van mijn kuitspieren en doe even geen heuveltrainingen.
Rust langer dan 2 weken is voor mij en mijn omgeving nooit een optie want daar word ik niet gezelliger van.Voor oefeningen zijn er genoeg sites te vinden.
Bart

Beantwoorden
Pagina 1 / 50
Deel: