web analytics
Meldingen
Alles wissen

Benen scheren

Pagina 1 / 12

Berichten: 0
 Anonymous
Topic starter
Deelgenomen: 52 jaar geleden

Hallo.

Ik ben net begonnen met hardlopen bij een hardloop school.

Alleen als ik getraint voel me benen altijd zo vies aan.
Ik best veel haar en ik wil mij benen gaan scheren.

Volgens doen dat veel lopers dat.

Maar heeft iemand misschien tips voor mij?

Ik ben voor de duidelijk een man.

Evert

57 reacties
Berichten: 0
 Anonymous
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Als men ze scheert is dat omdat men denkt er sneller door te gaan lopen zoals wielrenners ook denken dat ze er sneller door gaan fietsen, maar niet omdat ze vies aan voelen. In dat geval blijf je toch lekker binnen op een loopband trainen of draag altijd een lange tight.

Beantwoorden
Berichten: 0
 Anonymous
Deelgenomen: 1 seconde geleden

@ Jack

Volgens mij doen wielrenners het niet om sneller te fietsen maar om eventuele wondverzorging en massage te vergemakkelijken.

Beantwoorden
Berichten: 0
 Anonymous
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Omdat ik nogal erg blessuregevoelig ben heb ik niet zo lang geleden besloten me regelmatig te laten masseren. Ik was echter vrij behaard op mijn benen en daardoor kreeg ik regelmatig kleine ontstekingen door het masseren (vooral op mijn bovenbenen). Enkele weken terug ben ik dus begonnen mijn benen te scheren. Puur vanwege noodzaak, want om het een beetje bij te houden vergt toch wel erg veel tijd. Indien niet echt noodzakelijk, zou ik het dus niet aanraden. Zeker niet als je het alleen wil doen omdat je benen dan minder vies zouden zijn.

Beantwoorden
Berichten: 0
 Anonymous
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Hoi Evert. Voor de tips moet je waarschijnlijk toch bij een vrouw zijn, gezien onderstaande reacties 🙂

Ik ben een vrouw. En ik scheer mijn benen met enige regelmaat. En dat doe ik met een gewoon scheermesje en gewone scheergel of schuim.

Mijn man en ik hebben ieder een eigen houdertje voor de mesjes (mesjes passen op beide, maar om een of andere reden zijn dames scheermesjeshouders altijd in een leuk pasteltintje. Voor ons handig omdat je ze dan mooi uit elkaar kunt houden.:-)

De mesjes zelf en de gel/schuim zijn voor gezamelijk gebruik. Je kunt dus hetzelfde 'spul' gebruiken wat je ook in je gezicht gebruikt.

@ Jack & Joost
Ik heb eens in een inteview met een wielrenner (ik geloof dat dat Micheal Boogert was) gelezen dat het benen scheren puur voor de mooi is. Omdat harige benen er niet uitzien onbder het strakke wielerbroekje.

Beantwoorden
Pagina 1 / 12
Deel: