web analytics
Meldingen
Alles wissen

honden (niet aan de lijn)

Pagina 1 / 12

Berichten: 0
Topic starter
Deelgenomen: 10 maanden geleden

Wie heeft er ook wel eens last van honden tijdens het hardlopen, zoals schijnaanvallen op je archillespezen, of dat je overal besnuffeld wordt.

Wat kun je er aan doen behalve omlopen (indien op tijd)? Ik zou wel een pistool bij me willen hebben, maar dat is dan weer niet toegestaan.

Clint Oosterwoud

57 reacties
Berichten: 0
 Anonymous
Deelgenomen: 1 seconde geleden

kijk ff verder op deze site. er is al zoveel over geschreven de laatste tijd. waarom dan nu weer een nieuw topic openen?

Beantwoorden
Berichten: 0
 Anonymous
Deelgenomen: 1 seconde geleden

De grootste fout die hardlopers maken is dat ze doorlopen! Blijf stilstaan en wandel eventueel rustig terug naar zijn baas. Honden willen nogal gauw "opjagen" en hoe harder je loopt met veel "kabaal", hoe leuker ze het vinden.
Ikzelf hou er al rekening mee als ik in de verte een hond zie... Waarom reageren mensen altijd zo dom? Trouwens, dat je een hond neer wilt schieten zegt meer over jou dan over de hond! Primitieve gedachte...

Beantwoorden
Berichten: 0
 Anonymous
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Een topic nieuw leven inblazen is soms nodig omdat honden gevaarlijk kunnen zijn. Dit ligt uiteraard aan hun baas. Ik heb overigens niks gezegd over het neerschieten van een hond, en als je alle opmerkingen letterlijk neemt, ja, waar blijven we dan.
Overigens heb ik hier al een andere topic over gelezen, maar het was me niet voldoende.

en de fout, hardlopertje, ligt in eerste instantie bij de baas die de hond in bijna alle gevallen aan de lijn moet houden!!

Beantwoorden
Berichten: 0
 Anonymous
Deelgenomen: 1 seconde geleden

En hier ben ik het dus volledig mee eens. Ondanks het feit dat ik al diverse keren door een hond gebeten ben (en geloof me, ik liep niet eens hard en gedroeg me zeker niet luidruchtig of agressief) zie ik mezelf niet als hondenhater. Maar het is toch te gek om los te lopen dat iemand zich ondergeschikt moet maken aan het gedrag van andermans beest terwijl de eigenaar het vertikt om zijn hond aan de lijn te houden? De volgende keer haal ik uit...

Beantwoorden
Pagina 1 / 12
Deel: